Laos

En slapper-dag i pakse før de sidste bjerge i Laos!

Pakse

Jeg tog en slapper dag i dag i Pakse, og det var dejligt.

Man kan efterhånden godt mærke at Laos nytår nærmer sig. Det starter hernede den 14. og strækker sig over 3 dage. Måden folk fejrer det på er ved at skyde med vand. Alt gældes, vandballoner, vandpistoler og super-soakere (monster vandpistoler, som vi ikke havde da far var dreng!).
Jeg snakkede om at man kan mærke nytårets komme, og det kan man ved at de små er ved at finde vand-formen frem. De er åbenbart ikke bange for at skyde efter en ‘farang’ på en cykel, faktisk tror jeg måske det er et yderligere trofæ at ramme en farang? I hvert fald pakkede jeg kameraet væk ret tidligt da jeg så andre blive ramt. Jeg blev også ramt et par gange.
De yngre mænd bruger tydeligvis også nytåret som undskyldning til at sprøjte vand på den udkårne; det må være surt at være den populære pige i denne tid!

Jeg var rundt til en masse forskellige motorcykel reperatører i dag, for at få fixet min støttefod. Men dem der havde et svejseapparat var ret konsekvente til at sige ‘nej’. Det lader ikke til at de er helt tilfredse med metallet den er lavet af. Nu jeg husker det slår jeg lige “Esge kickstand” op på google og finder ud af at den er lavet af aluminium, så nej, de kan ikke fixe den hernede 🙁 Jeg bruger den indtil den falder af, og så ryger resten ud….

I morgen tager jeg på ‘The Southern Swing’ tur (‘Swing’ og ‘swinger’ er to forskellige ting!). Den tager mig op i højderne igen, men forhåbentligt kun med én dag med stigninger (7-9-13).

2 comments to En slapper-dag i pakse før de sidste bjerge i Laos!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>