New Zealand

Yeah, de første 1000..øh, 1243km

Etapen: Whangamomona – Stratford, 65km

Ja, jeg har passeret 1000km, faktisk for noget tid siden..Men sådan noget glemmer man jo helt når det går godt 🙂

Det var op af bakke i dag. Ikke så meget pga. bjergene, men mere fordi mine ben virkeligt har brug for en pause. De sidste 10km føltes som 100km :(. De får dog snart en pause 🙂 Jeg regner med at tage i morgen med og cykle de 40km til New Plymouth og blive der en dag over.

De sidste 20km af i dag kunne jeg se Mt. Taranaki (Mt. Egmont), det kan også ses på billederne. Hvis jeg nu havde været en trekker (som jeg, modsat trekkie, ikke er ;)), ville jeg have været glad. Der er mange vandreture der går derop (bjerget er 2518m højt).
Mt. Taranaki blev vist brugt i “The Last Samurai” med Cruise som Mt. Fuji 🙂

Jeg regner i stedet med at tage kystvejen der går rundt om bjerget, og så i stedet nyde udsigten til bjerget.

Jeg var nede i den lokale brugs for lige at købe et par øl her til aften. Jeg blev spurgt efter ID (man skal være 25år for at købe øl der). Jeg tror faktisk hun mente det, men jeg fik hende snakket fra det (havde ikke ID med). I hvert fald blev jeg ret så glad 😉

LotR (Ringenes Herre): Filmene ’Ringenes Herre’ blev skudt i New Zealand; det er der ikke mange film interesserede der er i tvivl om. Men hvor mange locations der blev brugt til filmene er straks noget andet.
Der findes kort bøger hvor alle locations er på, og hvor der står hvilke scener i filmene det drejer sig om. Der er rigtigt mange locations… Jeg har ledt efter disse kort bøger hernede, men har desværre ikke fundet dem endnu.

Én ting ved jeg dog: Mt. Taranaki er IKKE Mt. Doom 😉

Comments are closed.