New Zealand

Cykel problemer igen igen

Etapen: Lake Waikaremoana – Te Whaiti, 80km

Det regnede da jeg stod op, og havde vist gjort det hele natten (ikke noget man ligger mærke til når man sover indendørs :)). Jeg gik lige en tur ned forbi kontoret for at se hvordan vejret ville blive de næste dage, og det så ud til at blive det samme (husk: 4m regn hvert år). Jeg besluttede at det smarteste var at komme af sted til Rotorua, som ligger i ‘Bay of Plenty’ og som skulle have noget af NZ bedste vejr.

Der er grusvej de første 70km, og det er altid hårdt, men grusvejen var rimeligt godt vedligeholdt, så det gik sådan rimeligt.

Efter en 30km holdt regnen op, og det blev helt varmt 🙂 Efter 50km fandt jeg ud af at de 2 øje’r der holder skruerne til bagagebæreren bagpå var knækket af. Det er faktisk ret skidt! Det er igen cyklen der er problemet.
Jeg kører på en cykel af mærket ‘Ghost’, det var samme cykel jeg havde med til Sydøstasien, men lige da jeg kom hjem derfra knækkede stellet og jeg fik det skiftet under garantien. Nu sker det her med bagagebærer øjerne. Jeg ved ikke om jeg stiller for store krav til cyklen, den er jo ikke lavet til touring, men jeg synes godt nok at det er ringe…
Heldigvis kan bagagebæreren stå på de 2 rør der går til baghjulet, og jeg har sat den fast med strips nu. Det virker som om at det faktisk kan klare mosten. Der er jo kun 18 dage tilbage, og jeg tror jeg prøver at se om ikke det går (der er vist heller ikke pokkers meget andet at gøre).

5km før min campingplads gik jeg totalt sukkerkold, og måtte lige tage 20minutter på ryggen. Jeg havde glemt at få nogen snacks med. Det glemmer jeg ikke næste gang!

Jeg overnatter på en ‘Freedom Camping’ plads 20km syd for Murupara. Efter at have hørt at campingpladsen i Murupara var et ‘hårdt sted’. Her er en flod (vand) og en græsmark, og ellers ikke andet. Jeg havde håbet på toiletter, men jeg må vist holde mig…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>