Vietnam

Saigon og videre til Sapa

21. juli
Vi nød at vi havde en dag i Saigon og brugte den langsomt. Dog tog vi en vandretur (anbefalet af Lonely Planet) i centrum. Det er dog regntid, og lige her viste det sig fra sin værste side. Det regnede hver 20. minut.
Vi nåede dog de ting vi ville og nåede endda en tur på Hard Rock Cafe. Her fik vi den uden tvivl dyreste øl i Vietnam – 135.000 Dong ~50DKK for den billigste øl (i Saigon giver vi 4DKK for 45cl øl på cafeerne) – til den pris fik vi så udsigt til en rulletrappe (Man undrer sig ikke over at stedet var ret tomt).

22. juli
Store rejsedag. Vi skulle først med fly til Hanoi, og derefter med nattog til Sapa i det nordøstlige Vietnam. Det er sådan en dag der bare ikke kan gå hurtigt nok… Men det gik som det skulle, vi fik en taxi til lufthavnen og flyet til Hanoi fløj til tiden. I Hanoi blev vi hustled af en taxi chauffør (jeg var så pinligt berørt over at det skulle overgå mig, men sådan noget sker åbenbart) vi tog dog nogen billeder af hans chauffør skilt og endte med at komme af med det rigtige beløb.
I Hanoi havde vores gamle hotel Hanoi Elite sørget for billetter til Sapa for os. De er simpelthen guld værd, de folk.
Vi kom med turisttogetdenne gang. det er noget dyrere, og er faktisk ikke meget bedre end softsleeper normalt er. Faktisk har de indsat en stor lysreklame på væggen, der lige gør at jeg ikke kan ligge udstrakt – men så kan jeg ligge og kikke reklame istedet…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>