Thailand

Velkommen til min cykeltur til Thailand 2021/2022.

Jeg bestilte mine flybilleter da Thailand åbnede lidt op den 1. nov. 2021 (før var der coronalukket for europæere). Jeg fik mit Thailand Pass (krævet dokument) den 17. dec. og Thailand lukkede for nye Thailand Pass den 21. dec. – Der er noget der sige mig at jeg er heldig at være kommet til Thailand.

Følg mig rundt ved at læse blogindlæg, som forhåbentligt bliver opdateret ofte.

For at se de ‘jævnlige’ blog posts, click på links under “Recent Posts” i højre side af siden, eller vælg den dag du vil se blog-post fra i “Post Calendar”. Alle ‘posts’ kan tilgåes fra den gruppe der hedder “Thailand-2022” under “Travels” i højre side af skærmen.

Klik på linket “Show map in new window” under kortet for at se kortet i et nyt vindue, eller klik på firkanten i det øverste højre hjørne af kortet for at se kortet i fuld skærm.


Transportformer på kortet ovenfor er markeret med følgende farver: Cykling Fod Bus/Båd. Overnatninger er markeret med en stor gul nål.

3 comments to Thailand

 • Anonymous

  Hej John
  Glæder mig til at følge din tur. Uh det må være anstrengende med mundbind i den varme.
  Vi skåler for dig den 15/1 når Strellev klanen mødes her hos os. Måske du får et stemningsbillede den aften
  Rigtig god tur

 • Margit

  Hilsen Margit

  • admin

   Hej Margit,
   Godt at have dig med 🙂 Send endelig et billede fra julefrokosten den 15. og hils dem alle…
   Hilsen John

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>