Thailand-2022

24. På vejen igen!

Etapen: Nature Beach Resort (Koh Chang) – Nisasiri Resort (Laem Sing Beach), 95km / 600 højdemeter

Jeg nød den sidste dag på Nature Beach Resort. Der blev læst ved poolen og det var sådan set den dag. Der var et insekt der faldt ned på mig fra træet jeg sad under, jeg troede først det var en flue, og ville ryste den af, men da jeg så nærmere var det en knæler unge. Den var på størrelse med en flue. Sjovt.

Jeg ville egentligt have haft en massage igen, men min ryg har fået ‘kogt hummer’-farven efter snorkling i går – så der er ingen der skal massere min ryg!

Jeg betalte hele bar/restaurant regningen for alle 5 dage i morges. Det blev 2500Baht ~ 500DKK. Det er for alle måltider, og en del af drikkevarerne. Jeg har ikke sparet!

Det var hårdt at cykle de 20 km på Koh Chang. Bjergene var nogen dræbere. Efter færgen, på fastlandet, var det noget lettere at cykle – her er ret fladt. Men ak, jeg var ikke helt godt kørende i dag. Jeg ved ikke hvad der er galt, men det fungerede ikke rigtigt. Måske er det dehydrering, måske trak bjergene på Koh Chang flere tænder ud som jeg troede, måske er jeg lidt syg men alt andet lige cyklede jeg stadig 95km.

Jeg brugte Google Maps (GM) i dag til at finde min rute, og den fik også ledt mig på afveje. Lige pludselig var den vej jeg, skulle cykle, der ikke, og jeg tog så en anden vej som GM ikke ville acceptere fandtes. Til sidst endte jeg ved en lufthavn og kunne følge hegnet hen til en ‘eksisterende’ vej. Man kommer ind på de helt små stier, og det er fint, men det ville være lækkert hvis vejene også fandtes!

Jeg så mange racercyklister i dag, måske 40?, alle thai. De har en klub, hvor de mødes i den nærmeste storby, Chanthaburi, og cykler ned til vandet og hjem igen. Det foregår vist dagligt. Til dette har jeg måske set 10 thai cyklister, og de fleste cyklede fordi de var for fattige til at have en knallert.

Billedforklaring:
#9-#10: Gummitræer og aftapning af disse
#11: Stien, lige før det gik galt for Google Maps
#13: En slags byskilt. De er altid meget overdådige.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>