Thailand-2022

27. Pattaya

Den 29. – 30. jan 2022

Etapen: Sattahiptale Boutique Guesthouse – Blue Ocean Suite (Pattaya), 37km

Den 29.
Jeg skulle kun køre godt 30 km i dag, og kunne først – officielt – checke ind på det hotel jeg havde booket kl 14. Så jeg trak tiden lidt på Sattahiptale Boutique Guesthouse. Jeg var alligevel i Pattaya ved en 13 tiden, og der var mit værelse heldigvis klar.

Pattaya er en ret stor by, der strækker sig over måske 10-15km langs stranden. Jeg har bestilt hotel så tæt på centrum og strand som muligt. Mit værelse er faktisk en lejlighed i et ejerlejlighedskompleks. Det er fint; så er her både tekøkken og vaskemaskine. Jeg bor på 25. etage og har en vis udsigt over vandet (Hilton ligger i vejen!)

Jeg er stadig mærket, og spiste tidlig aftensmad kl 16. Derefter lå jeg og slappede af i lejligheden.

Den 30.
Der er pool her, en god stor en, så jeg var lige en tur nede at svømme før morgenmaden (som blev til frokost). Dernæst stod den på klipning og skægtrimning; der fandt jeg en rigtig barber. Han var dælme god. 1 time brugte han, og han slappede ikke af. Det kostede 300B ~ 60DKK at blive klippet/barberet. Det lyder af lidt (og det er det også), men 300B er mindstelønnen i Thailand for 1 dags arbejde (1 arbejdsdag er mellem 8 og 10 timer). Det er der vist rimeligt mange personer der får bla. serveringspersonale i restauranter – man forstår godt de er glade for bare få drikkepenge…

***

Pattaya er kendt som stedet hvor moralen bliver strakt lidt tynd. Der ligger gogo-barer i centrum af byen (de er ikke bare gemt lidt væk).

Gogo-barer: barer, hvor der er en masse unge kvindelige servitricer, og, udover at servere, kan de også være din veninde for en kortere tid.

Jeg gik lige en tur gennem “Walking Street”, som er ret kendt (berygtet), for at være stedet hvor den slags sker i Pattaya. De fleste barer var lukkede (corona). Der står dog stadig en masse unge kvinder uden for de barer der er åbne, men igen; der er ganske få turister…

Jeg ledte efter en indisk restaurant (jeg *elsker* indisk mad), jeg prøvede én da jeg kom i går, og den var god, men jeg ville prøve en anden i dag (der er mange her i Pattaya), og fandt nogen på TripAdvisor. De lå på sjovt nok alle på en gade hvor alt stod på arabisk. Alle butikker/restauranter i den arabiske gade var lukkede (også de indiske restauranter) – der er nok ikke mange arabiske turister her lige p.t.

Billedforklaring:
#4: Udsigt fra min altan – Hilton er i vejen!
#5: Morgenmad/frokost, en eller anden ‘spicy’ salat
#6: Udsigt fra 25. etage (et sted på min gang)
#9: Unge thaiere er lige så optaget af deres telefoner som danske unge

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>