Thailand-2022

25. Stranden følges.

Etapen: Nisasiri Resort (Laem Sing Beach) – Rayong Chalet, 93km

Jeg har det bedre i dag som i går, men er stadig ikke helt i orden. Jeg har taget en teskefuld salt – måske er det salt mangel?

Det var endnu en flad etape (som i; der var ikke mange stigninger), og det gik sådan set bare derudad. Jeg holder mig så tæt på vandet som muligt, men meget af kysten her er mangrove og ofte går vejen en stykke fra vandet, så det er relativt sjældent man kører helt nede på stranden. En ret stor del af vejen kørte jeg langs fiskeopdræt. Store bassiner med iltningapparatur. Jeg er lidt i tvivl om det er saltvand eller hvorfor anlæggene ligger her nede ved havet.

Efter 93km smed jeg håndklædet i ringen. Der er spækket med hoteller og resorts langs hele min rute, så det er ikke noget problem at finde et sted at sove. Jeg fandt Rayong Chalet, og det er rigtigt fint (jeg er eneste hvide turist her, der er en del thaiere). Jeg har et stort værelse og der er fint rent.

Men, jeg skulle lige til at skrive at jeg kun har set én kakkerlak på værelserne på min tur til dato; da jeg kom op på værelset efter aftensmad var der 3 store fede kakkerlakker på mit toilet. Det gør jo sådan set ingenting, de er bare lidt klamme…. Sidst jeg i Thailand (for 10 år siden) så jeg MANGE kakkerlakker, og proceduren for at gå ind på badeværelset var: 1) Tænd for lyset, 2) vent 10 sekunder (giv kakkerlakkerne en mulighed for at gemme sig), 3) gå ind på badeværelse…

2 comments to 25. Stranden følges.

 • Anonymous

  Ja hvis dit manglende velbefindende er saltmangel, kender du jo kuren, salt. I Kina for 34 år siden troede du, at det var sult, du var dårlig af. Du bliver ved at forfine dine solnedgangs billeder flot! Nyd det, her er blæst og regn, men dagslyset tager til.
  Håber salt kuren hjælper! Hilsen Mor

  • admin

   Det var ikke saltmangel, desværre, det er let at gøre noget ved. Men mon ikke det går over i løbet af et par dage?!
   Tak 🙂 for billedkommentarerne. Men, det er taknemmeligt at tage solnedgangsbilleder her.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>