Laos

Op på bakken og ned igen…

Etapen: Tat Lo – Sekong, 75km

Højdekurve:

Igen en stille og rolig dag. Jeg var lidt overrasket over at jeg heller ikke i dag kom op på plateauet. Jeg følger en tur designet af Lonely Planet guiden. Det lader til at den eneste dag på plateauet bliver i morgen (ja ok, lidt af i overmorgen også).

Jeg var en tur på marked her i Sekong i dag, og så deres udvalg af vildt. Mange af dyrene man kunne købe til føde, har jeg kun set på National Geographic Channel før. Det er måske derfor jeg ser så få vildtlevende dyr når jeg cykler rundt!

Jeg mødte Fred fra Frankrig og hans cambodjanske kone/kæreste i dag. Det var rart, der er ikke meget at lave i denne gudsforladte by! Jeg blev inviteret til at bo hos dem i Phnom Penh når jeg engang når til Cambodia, det var vældigt flinkt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>