Cambodia

Endnu en dag i Stung Treng

Stung Treng (Cambodja)

Der er et eller andet ved det navn der lyder sejt; Stung Treng, det lyder som en tysk kampvogn fra WWII.

Jeg ved ikke lige hvad der skete med vækkeuret (mobil telefon), men jeg kom i hvert fald ikke op. Mobilos var helt død da jeg endelig kom op, håber ikke den er ved at gå i stykker; måske er det bare batteriet der ikke har ordentlig fat i stikket – det håber jeg på.

Nå, men det kostede én dag mere her i Stung Treng; næste etape er 140km og skal tages fra morgenstunden (meget tidligere end jeg vågner uden vækkeur :|).
Jeg var ikke mismodig, da jeg har et godt guesthouse og der er nogen fine restauranter i byen. Desværre virker internettet ikke i byen i dag 🙁 eller det har i hvert fald ikke virket hele eftermiddagen. Jeg er i stedet blevet klippet (hampre 2US$, men jeg gad ikke til at brokke mig!), har købt en Lonely Planet guidebog over Cambodja (hele bogen er kopieret og i rimelig kvalitet; 4US$ – den burde have kostet 2 US$, men jeg har ikke set den andre steder her i byen) og har spist rigtigt meget.

Nogen af de yngre cyklister, jeg har mødt, spiser 2 portioner hver gang de spiser dvs. 2 * nudelsuppe til morgenmad, 2 til frokost og så igen 2 til middag (nudelsuppe eller tilsvarende). Jeg har prøvet, jeg kan ikke rigtigt få så meget klemt ned, så jeg prøver i stedet at spise lidt oftere (jeg tror, jeg har brug for lige så meget mad som de yngre cyklister; vi laver trods alt det samme!).
Selv om jeg måske ikke spiser 2 portioner hver gang, spiser jeg meget, og jeg tror jeg skal passe rigtigt meget på at jeg ikke bliver ved med at spise i samme tempo, når jeg kommer tilbage til DK igen (ellers kan jeg måske trille rundt på min næste rejse?!).

Jeg husker ikke, om jeg har skrevet, at jeg har købt en flybillet hjem til DK den 16. maj? hvis ikke har jeg gjort det nu 🙂 Der er afgang fra Bangkok til Københavnstrup med Air Berlin (af alle selskaber), så jeg håber de får styr på den politiske situation i Bangkok før den 16!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>