New Zealand

Velkommen mor og far!

Christchurch

Mor og far ankom uden de store problemer til Christchurch i går, og de fandt endda herud (til hostellet) uden de store problemer. Det var rart at se dem igen, det er trods alt 2 måneder siden sidst.

Mor og far landede den 23., hentede camper vanen den 24. og tog af sted herned af med det samme. Det tog et par dage at komme herned for dem – Der er alligevel godt 1000km herned!

De bor lige nu ude i gården ved hostellet, og bruger toiletterne der mv. Der er ikke el til vognen men, det var nu så let at de boede her i stedet for at vi skulle længere ud på landet for at finde en campingplads. Nu kan vi trods alt gå ned i byen.

I dag, fredag, tog vi så fat på det praktiske; vi skulle have skrevet mig på kontrakten som fører af vognen. Men da vi ankom til firmaets adresse her i Christchurch, var bygningen helt væk – Den var blevet ramt af jordskælvet i september 2010, og som resultat deraf var den blevet helt fjernet. Der er heldigvis et kontor i lufthavnen, som vi prøver at køre ud til i morgen…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>