Vietnam

Syg i Hoi An

For et par dage siden fik jeg ondt i leddene og svagt forhøjet temperatur (37.5 grader), i går var temperaturen steget til 38.2 -> 38.3 grader, men jeg håbede det gik over. Her i dag vågnede jeg uden feber, og var glad, men efter en gang svømning (der er en 25m pool her!) og løb (løbebånd i aircon rum!) havde jeg 38.7 grader i temperatur. Vi var begge bekymrede for at det kunne være dengue feber eller malaria, så vi tilkaldte en læge – han kom allerede efter en time. Han forsikrede os om at det bare var en virus, men at der kunne gå 5-7 dage før den gik over. Lægen skrev en recept på paracetamol og c-vitamin, fik en god betaling (tak sygeforsikring!) og så var han afsted igen.
Vi kan desværre ikke blive på vores fine værelse her på hotellet, da det er booket, men Mie har i stedet sørget for at vi kan blive på samme hotel i den fine suite (den er dyr, men det er ikke fedt at flytte hotel med feber, så den tager vi i 2 nætter).

Mie har været rigtigt aktiv og været ude at løbe om morgenen, for anden gang hernede, i dag. Det er ret imponerende i denne hede! Om dagen er her op til 37 grader og hvis man skal beskrive det, føles varmen som at blive ramt af et bat, når man går ud af sit aircon værelse. Og man har aircon hernede, hvis man vil gøre sig nogen idé om at sove.

Vi har dog, sygdom eller ej, fået set en del af Hoi An, og det er en dejlig by. Det håber jeg også man kan se på billederne. Om aftenen forvandler byen sig til et lyshav med kinesiske rispapirslamper overalt, samtidigt sælger små piger og drenge små både med lys i som man kan sætte i floden, der løber gennem byen.
Der er rigtigt mange turister i byen, men sjovt nok er de fleste vietnamesere. Vi blev enige om at det var godt, da det må betyde at der er en del folk med penge i landet.

2 comments to Syg i Hoi An

  • Edel

    Hej! Lige en hilsen. Det er interessant at læse og se fra jeres tur. God bedring John!

    • admin

      Hej mor. John er ved at være frisk igen, og han kan drikke øl, så det er ikke helt så skidt længere. Han spiser dog panodil for at holde feberen nede. Vi bor på det fedeste hotel, og har nu lejet suiten, fordi det var det eneste ledige værelse, da vi egentlig skulle have været videre. Men her er godt nok dejligt, så vi hygger 🙂 Kh John og Mie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>