Iceland

31: Op i højlandet igen…

Etapen: Sandartunga – Landmannalaugar, 83km

Solen var også en velkommen gæst i dag – i hvert fald det meste af dagen. Jeg havde egentligt regnet med at jeg var færdig med højlandet, men jeg havde ikke lige fået set godt nok på kortet, fordi jeg kørte op i 600m højde igen i dag. Området jeg kører ind i er et naturreservat, og har en speciel natur, med mangefarvede bjerge (noget med mineralerne).
De sidste 20km foregik på F208 (F står for højlands vej, og her er det ikke smart at køre i personvogn). Landskabet er smukt heroppe, og jeg er rigtig glad for at jeg fik det at se i solskin.

De sidste 5 km foregik i regnvejr, og det var desværre nok til at jeg blev gennemblødt (jeg tænkte at jeg lige kunne nå i mål uden at tage regntøj på – det kunne jeg ikke). Jeg fik sat telt op, men var kold ind til benet – Når man først er våd og kold og man ikke har mulighed for at gå andre steder hen som et fugtigt telt, er det meget svært at få varmen igen. Heldigvis var der en varm kilde man kunne gå i, men der var så mange mennesker at man ikke kunne komme hen til det rigtigt varme vand, men det gav alligevel lidt varme.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>