New Zealand

‘Busker Festival’ i Christchurch

Christchurch

Jeg var ved cykelhandler og fik fixet min cykel. Det var nu et meget lille fix (45 grader, blev en skrue drejet), men cykelhandleren mente at det var superfint så… Han mente heller ikke at problemet med egerne var stort. Det mener jeg nu stadigvæk, men jeg kender en god cykelhandler i Wellington som jeg stoler på. Jeg regner med at egerne kan holde til jeg når dertil igen.

For en gangs skyld var vejret ret godt, himlen var blå og solen skinnede. Jeg benyttede resten af dagen til at se de ’Buskers’ eller gadegøglere som har deres egen festival her i byen. De kommer fra hele verden, og kvaliteten af deres forestillinger (i hvert fald mange af dem) er rigtigt højt.
Det lader til at de kun tjener de penge som folk smider i hatten, så der skal arbejdes hårdt for at betale en flybillet fra USA hjem igen.

Jeg håbede på at høre fra mor og far i går, de skulle så vidt jeg ved være landet i søndags, men jeg hørte ikke noget – de skal selvfølgelig også lige have tid til at købe et simkort til telefonen…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>