New Zealand

Tilbage i “The Windy City”

Etapen: Christchurch – Picton, i bus. Picton – Wellington, med færge

Det blev endnu en dag i bus og så også lidt færge.
Det hele startede kl. 5.45 da jeg stod op efter alt for lidt søvn. Man kan sige meget om hamp-folket (i hvert fald disse her), men hensyn til andre, er ikke deres store force. De snakkede (og pulsede) udenfor (lige ved siden af mit telt) til kl. 2 i nat. Jeg burde jo nok have sagt noget, men som jeg skrev, så kom vi ikke helt rigtigt ind på hinanden…

Jeg fik let min cykel med bussen igen (selvom chaufføren virkede ret stresset), og derefter var der 5 timer i bus at se frem til. I Picton skiftede jeg til færge, og efter 3t30min var jeg i Wellington igen.

Det er sjovt: I Picton og syd for var vejret strålende solskin, 70km østpå i Wellington er det overskyet og det regner.

Jeg kunne ikke få en teltplads ved den backpackers jeg har boet på før, og det var egentligt heller ikke noget specielt godt sted, så det gjorde ikke noget. Men jeg vidste ikke hvor jeg ellers kunne slå telt op. Efter en kort internet session fandt jeg Rowena’s Backpacker, som er rimeligt tæt på byen og hvor en teltplads kun koster 15$.
Umiddelbart ser det OK ud. Lidt længere fra centrum som mit tidligere sted (men det betyder ikke noget når jeg har cykel) og bedre fælles lokaler!
En ting ændrer sig dog ikke: De unge folk der bor på backpackers er nogle små grisebasser i et køkken, mange af dem har nok ikke prøvet at bo hjemmefra deres mor, og det viser sig tydeligt i deres køkkenhygiejne!

Jeg bliver nok i Wellington et par dage. jeg er ved at være træt af at skulle op og med busser (jeg bliver aldrig backpacker igen :|)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>