New Zealand

Weta Cave

Wellington

Jeg vil gerne have min cykel repareret hos Penny Farthing cykelhandleren her i byen, og jeg var forbi for at bestille en tid i dag. De kunne se på den i morgen, så jeg bliver én dag til (ikke at jeg har noget mod det; Wellington er en flot by).

Derefter gik turen til ‘Weta Cave’. Det er Peter Jacksons effekt selskab som blev brugt til at skabe Ringenes Herre, og, fandt jeg ud af, rigtigt mange andre film. Det var lidt en skuffelse. Der var et lillebitte museum med miniaturer at figurer fra filmene, og så var der en 25 minutters præsentations film der fortalte om Weta Cave (en weta er forresten en New Zealandsk fårekylling). Jeg havde håbet på lidt mere, måske ikke lige Peter Jackson der var mødt frem og havde trykket hænder, men lidt mere alligevel…

Jeg daskede lidt rundt på havneområdet (som er rigtigt flot) om eftermiddagen, selv om vejret ikke var super godt. Om aftenen gik jeg i teatret og så ‘Vores mand i Havanna’ af Graham Greene. Det var en OK forestilling, og heldigvis talte skuespillerne et tydeligt engelsk, ellers ville det have været hårdt (der er jo ikke undertekster på ;))…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>