New Zealand

Videre mod nord…

Etapen: Wellington – Wairoai bus

I går fik jeg cyklen reparere; 8 flotte nye svejtsiske egere var blevet sat i baghjulet! Ellers gik dagen i går med at gå lidt rundt i byen, og senere, kikke på fulde folk i grønne dragter. Det var St. Patricks dag. Han var vist en missionær i Irland i det 5 århundrede.

Det regnede det meste af tiden, og blæste kraftigt resten af tiden, så det var ikke så fedt i Wellington i denne omgang. Yderligere var min backpackers heller ikke særligt god (men den var billig).
På nogen backpackers kan man bare tydeligt se at der ikke er nogen der tager ejerskab på stedet – Der bliver gjort rent og vasket sengetøj, men ting der burde være lette at fixe bliver bare ikke fixet. F.eks. var der en dør på badeværelset hvor låsen var gået i stykker (unisex badeværelser), man kunne se at den havde været i stykker længe. Det ville ikke koste noget at reparere den men der var bare ingen der gjorde det….

I dag tog jeg så bussen længere nordpå til Wairoa. Herfra ville jeg så egentligt have cyklet videre mod Lake Waikaremoana, men jeg var så smadret efter at have siddet i bussen fra kl. 8 til 15 at jeg venter med cykelturen til i morgen.

Det var fredag i dag, og det tænkte jeg ikke på. Man tænker generelt ikke meget på hvilken ugedag det er når man rejser. Når man engang i mellem tænker over det er det normalt fordi at det er weekend og en butik man har brug for har lukket!
Men det var fredag, og folk skulle hjem på weekend, så busserne (jeg skulle med 2) var proppede – ikke Asien type proppet, men godt fyldte – Det var hårdt at få kæmpet cyklen med, men heldigvis var chaufførerne flinke (selvom en cykel aldrig er fedt for dem).

Da jeg fik cyklen af bussen til sidst, så jeg til min store forfærdelse at for skifteren var bøjet!! Heldigvis var der en cykelhandler i byen der lige fixede det. Han ville ikke have noget for det, men jeg gav ham 10$ til kaffekassen – Efter at jeg havde forklaret hvad en kaffekasse var 🙂

2 comments to Videre mod nord…

 • Mikkel

  Hej John
  Rart at se at du stadig er på farten ude i den store verden. Vi er kommet hjem til DK efter at have været jorden rundt nu – det er TOTALT ufedt ! Her er gråvejr og kedeligt.

  Fortsat god tur

  PS: Også totalt iorden at du lige implementere kaffekassebegrebet dernede på sydøen 🙂

 • admin

  #Mikkel: Ja jeg er stadig på farten men kun 18 dage endnu 🙂
  jeg håber turen var ligeså god som jeg kunne forestille mig den var?
  Jeg må dog sige at jeg glæder mig lidt til at komme hjem 🙂
  John

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>