New Zealand

Solskin i Taupo

Taupo

Igen i dag var det godt vejr, Det er rigtigt dejligt, man man kan dog godt mærke at det er ved at blive efterår; det er køligt om aftenen og om natten.
Taupo er en af de større turistbyer, og jeg kom egentligt hertil i den tro at der var noget specielt at se, det tror jeg dog ikke der er som sådan, men det er da en ganske pæn by 🙂 Byen ligger ved Lake Taupo, som nok er det tætteste på en turistattraktion byen har. Forresten Taupo kaldes ‘world skydive capital’ fordi der er så mange faldskærmsudspring her i (over) byen.

Jeg startede med at cykle en lang tur langs vandet og gik derefter en tur ned til nogen varme kilder hvor man kan bade. Disse varme kilder er specielle da det er gratis at bade her. Der er dog heller ikke nogen faciliteter, men hvad gør det når det er varmt og lækkert 🙂

Jeg fik også lige checket vejret over Tongariro National Park, og da vejret for i morgen ser rigtigt godt ud, bestilte jeg også transport til vandreturen ‘Tongariro Alpine Crossing’.

Glad og tilfreds med mig selv spiste jeg pub-mad på en irsk pub; fish’n’chips + en pint fadøl for 10$ (44DKK)!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>