New Zealand

Taupo

Etapen: Waikite Valley Thermal Pools – Taupo, 76km

Vejret var godt i dag igen – Man bliver jo helt vant til det 😀

Jeg startede dagen med en tur i de termiske bade. Det var lækkert at blive varmet igennem efter en ret så kold nat (jeg er tæt på bjergene og der kommer kold luft derfra).
Jeg troede egentligt også at jeg bare skulle køre 40-50km, så jeg regnede egentligt med at jeg havde særdeles god tid…

På vejen holdt jeg ind til Huka Falls og så det ret så imponerende vandfald (ikke så stort, men ret heftigt) og ‘Craters Of the Moon’. Sidstnævnte er endnu et aktivt termisk område. Grunden til at jeg så det, var at jeg næsten synes at jeg skulle se lidt mere termisk aktivitet, og dette område var det billigste 😉

Jeg ankom til Taupo sidst på eftermiddagen, og fandt en rimeligt OK backpacker. Her er gode fælleslokaler og fine campingsområder. Jeg skal have besluttet hvad jeg skal fremover, og dette er et godt sted at gøre det 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>