New Zealand

Up up up and away!

Etapen: Taupo – National Park Village, 115km

Jeg havde besluttet at cykle halvvejs ned til National Park Village (som er en god base for ’42 Traverse’ – mountain bike ruten som jeg vil på), der ligger en by, Turangi, som har et DOC kontor. Jeg håbede at de kunne svare på om jeg ville kunne klare turen på mine glatte touring dæk og med min (manglende) MTB teknik. Derfra kunne jeg så køre videre mod National park eller også kunne jeg tage nordpå mod Auckland.

Ved DOC centret mente de fint at jeg ville kunne gøre det (men… bare fordi det er let for en kiwi behøves det ikke være let for undertegnede 😉 de er nogen virkeligt hårde hunde når det kommer til udendørsaktiviteter… ). Jeg tog så hen til I-Sitet i byen og bad dem hjælpe med transport til og fra start/slut på ruten.
Jeg har ikke før fået sådan en service på et I-Site eller andre steder for den sags skyld. De gjorde vildt meget for at hjælpe mig. En stor tak til dem herfra!! De fandt et andet hold der skulle køre turen, og fik mig koblet på. Samtidigt fandt de et sted hvor jeg kunne slå teltet op i National Park Village – De steder hænger åbenbart ikke på træerne…

Jeg skrev jeg var halvvejs i Turangi, og det var jeg også… afstandsmæssigt. Men så sandelig ikke tidsmæssigt. Turen fra Taupo til Turangi var mere eller mindre flad. Turen fra Turangi til National Park Village gik fra 400m til 900m, og det tog lige det meste af min energi!

For at være klar til turen i morgen har jeg ordineret mig selv en stor plade chokolade, som jeg er i gang med at administrere nu 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>