New Zealand

Auckland

Etapen: Hamilton – Auckland, i bus

Jeg har nu været i Auckland i 3 dage og vejret har været fremragende (lige på nær dagen jeg ankom). Nok er der ikke så vildt meget at se på her i Auckland, men jeg har ikke haft problemer med at få tiden til at gå.

Mit hotel er, som de sidste 2 gange, Kiwi International Hotel og det er ok. Man kan godt mærke det er ved at være lavsæson; her er ikke mange gæster.

2 gange har jeg været oppe på vulkanen Mt. Eden, hvorfra der er udsigt over hele byen. Apropos vulkaner, så er hele Auckland grundlagt på et aktivt vulkan felt. Det er dog 600år siden sidste udbrud. Apropos vulkaner 2: Så er det ikke så fedt at cykle i Auckland fordi der er mange vulkaner; mange af vejene er vildt stejle!

Jeg var i svømmehal i dag og så på vejen hjem, at der var et sæbekasse løb i morgen (meget apropos stejle vulkaner!), det må jeg simpelthen se.

Jeg ville købe en børnebog til Aya og Tristan (niece og nevø), men opdagede til min store rædsel at ‘Lille Kiwi’ var udsolgt i alle de store boghandlere her i Auckland. Jeg fandt én kopi af ‘Lille Kiwi’ i en af butikkerne men det var også det!! Tristan må så nøjes med bogen ‘Perky the Pukeko’ om den lilla sumphøne Perky, men det er jo ikke helt det samme 🙁

Jeg flyver hjemad i overmorgen den 11. om formiddagen, og skulle være hjemme den 12. om eftermiddagen om SAS bagagepersonale det vil…

2 comments to Auckland

 • Helle

  Hej John.

  Så spiller klaveret på sidste vers!! Uha, hvor er det trist, at der ikke kommer flere mails og billeder fra dig lige foreløbig.
  Det har været rigtigt dejligt og spændende, at følge dig på din tur i NZ. Jeg siger tak for god underholdning og inspirerende forklaringer om alt!!
  Nu vil jeg bare ønske dig en god tur hjem til DK.
  Ude godt hjemme bedst!!
  På gensyn.

  Hilsen Helle

 • admin

  #Helle: mange tak 🙂 Det har også været en fornøjelse både at være afsted, men også at skrive bloggen 🙂
  Min hjemtur startede ikke helt optimalt (så pm som am og kom 12 timer for tidligt til flyet), men jeg tror det det bliver et hit ellers 😉
  /John

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>