New Zealand

Sidste cykel rute på turen

Etapen: Matamata (Opal Hot Springs) – Hamilton, 80km

De 50km jeg troede jeg skulle cykle i dag blev til 80km. Jeg må i den grad have kikket forkert på kortet. Heldigvis var det en rimelig flad strækning jeg skulle cykle, så det var ikke hårdere end som så.

Vejret har været rimeligt de sidste par dage, og i dag var der endda lidt solskin sådan at jeg kunne få tørret teltet (sådan den bliver tør før jeg sætter den op igen på den fugtige jord :|) og få luftet soveposen. Yeah!

Jeg har været i Hamilton før og fandt ind til den samme campingplads, som jeg var ret godt tilfreds med sidst.

Jeg har kikket lidt på hvad der er at se her i Hamilton, og der er ikke meget (i hvert fald ikke meget jeg ikke har set). Jeg har derfor bestilt en bus til Auckland i morgen, og hotel deroppe de sidste 4 dage jeg har her i byen. Det er også fint! Så er der ro på, og selv om der ikke er meget at se/lave i Auckland så kan jeg måske bruge tiden på at slappe lidt af (træning til jeg kommer hjem til Bjalderupvej og sofaen ;)).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>