Norway

En noget hårdere start….

Etapen: Søgne – Mandal, 46km

Vi startede torsdagen med at ringe til næste sted vi skulle overnatte i forvejen, eller rettere Mie ringede – hun er noget bedre til at forstå nordmænd over telefoenn som jeg er. Vi fik så reserveret en hytte, så vi havde noget at køre efter.

Vi startede tidligere som dagen før, ved en 11 tiden og vi regnede med at vi skulle cykle 35km – omkring 10km mere som i går.

Vejret var næsten lige så godt som den første dag, og det gik strygende i starten. Vi havde lært af den første dag og provianteret sådan at vi havde havde noget hurtigt energi (bananer + muesli barer).
Turen var meget scenisk, ligesom dagen før, og det gik derudaf. Som dagen skred frem og vi fandt ud af at vi skulle køre længere end de 35km, var Mie ikke helt glad for det. Det er temmmeligt hårdt at køre heroppe. Det går op og ned hele tiden – faktisk så vi det første større flade stykke vej i dag (og det var alligevel ikke særligt langt). Vi endte med at køre 46 km.
Da vi endeligt nåede frem til Sandness Camping og fik vores hytte, var Mie helt smadret. Vi blev hurtigt enige om at blive en dag extra her i Mandal, men kunne desværre ikke få hytten da den var reserveret – heldigvis kom indehaveren af campingpladsen ind senere og sagde at vi kunne få den alligevel – det var vi rigtigt rigtigt glade for.

Vi gik ud i byen om aftenen og fandt en burger/pizza sted. De serverede den ringste pizza jeg har fået til dato, til den nette sum af 120,- Mie fik en burger menu til 140,-; burgeren var her så dårlig at hun ikke kunne spise den (det gjorde jeg så, men ikke med nydelse ;))

I morges hamrede regnen på taget – hvor var vi glade for at vi kunne blive liggende under dynerne….
I dag slappede vi af indtil kl. 14 hvor vi gik ind mod byen. Mie blev dårlig (dehydrering, tror hun) på vejen dering og vi besluttede at blive en dag mere. Vi nåede dog lige forbi informationen og fandt ud af hvor vi kan bo næste gang vi kommer på cyklerne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>