Vietnam

Landet i Hanoi

Hanoi

Tirsdag:
Vi landede klokken 6 om morgenen lokal tid efter en fin flyvetur. Vi ventede lang tid efter bagagen, og heldigvis kom den til sidst. Da vi kom ud i venteværelset stod vores chauffør og ventede på os, og vi blev kørt til hotellet Hanoi Elite. Hotellet er rigtigt fint og personalet er venligt.
resten af dagen gik med at prøve at holde os vågne, for at klare jetlaggen hurtigt.

Onsdag:
Vores første dag startede, efter 12 timers søvn, med en tur på Ho Chi Minh mausolæet, man kunne ikke komme i nærheden af mausolæet, men der var et museum som man kunne se. Ho Chi Minh er landsfaderen, og virker ret vellidt (alle byer skal have en Ho Chi Minh statue), men museet var mest en propagande maskine for kommunismen og Vietnam.

Vi kunne ikke få hotellet forlænget med en nat mere, så pludseligt skulle vi have arrangeret noget for i morgen. Vi bookede en 3 dage/2nætters tur til Ha Long Bay – Det bliver spændende at se hvad det er for noget. Vi tager afsted i morgen tidligt.

2 comments to Landet i Hanoi

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>