Vietnam

Tilbage i Hanoi

Tilbage i Hanoi og vores glimrende hotel (Hanoi Elite) efter et par dage på havet. Mie havde det lidt skidt, vi tror det er hendes malariepiller (Malerone) der gør det, heldigvis blev det bedre efterhånden som dagen skred frem.
Vi fik set “Hanoi Hilton”, det fængsel amerikanske piloter blev holdt fanget i under Vietnam krigen. Fængslet blev konstrueret under franskmændene, der brugte det til politiske fanger under deres styre. Der blev brugt meget krudt på at fortælle hvor skidt franskmændene bahandlede vietnameserne dengang franskmændene styrede Vietnam og fængslet (det tror jeg på), og der blev brugt lige så meget krudt på at fortælle hvor godt de amerikanske piloter blev behandlet under krigen (det tror jeg er gemen propaganda).

Ellers brugte vi tiden på at finde nogen penge. ATM (hæveautomater) herovre giver generelt max. 2.000.000 Dong ~ 600DKK hvilket ikke er meget (de tager stadig de standard 30DKK per hævning). Vi prøver derfor en masse for at finde nogen der giver flere penge. Vi fandt én der kunne give os 5.600.000 Dong. Det var lidt bedre.

Vi ville have været oppe nordpå for at trekke, men Mie har en dårlig tå, og vi venter derfor til vi kommer tilbage til Hanoi (vi skal flyve tilbage til DK fra Hanoi). I stedet bestilte vi togbilletter til Hue, mest fordi man ikke kan flyve dertil (lufthavnen er lukket over sommeren for reparation)

2 comments to Tilbage i Hanoi

 • Jesper,Mette og mormor

  Hej.Skønt at se og læse om jeres tur. Håber at alt er vel. Her er jo dårligt vejr. KH Mor

  • admin

   Hej mor.
   Dejligt at høre fra jer – det er John, der har taget alle de fine billeder. Vi nyder det, her er godt nok dejligt 🙂
   Kh John & Mie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>