Thailand

Pattani – Songkhla

Pattani – Songkhla, 107km, flad god vej.

Ganske flot og tør dag. Jeg begynder faktisk seriøst at tro på at jeg er væk fra monsunen. Det er sjovt når man ved at det regner jævnt meget kun 300 km sydpå.
Songkhla er en strand-by, fordelen ved byer der ligger ud til en strand er at de har hoteller og guest-houses (ved ikke rigtigt hvad man skal kalde dem på dansk), og at der er konkurrence på markedet. Man skulle få rigtigt meget luksus for pengene her i byen, men jeg tog et værelse på et rimeligt guest-house til 250 Baht (35,-) pr. nat . Så kan man til gengæld tillade sig at tage en Kilkenny fadøl til 180 Baht (25,-). Det er godt nok en voldsom pris for en øl, men det er også speciel importeret.
Grunden til at der overhovedet er Kilkenny øl her i byen er at der er en masse udlændinge (expat‘s) der arbejder med noget offshore olie industri i bugten ud for byen. Det er ret fedt, da der er mulighed for god mad til rimelige priser, menu kortene er på engelsk, menuerne er tilpasset vestlige ganer og der er lidt mere natteliv som i de andre byer hernede i det overvejende muslimske syd Thailand…

Jeg checkede udenrigsministeriets rejseanbefaling for Thailand, og de skrev at de anbefalede at man ikke rejste til de sydlige provinser i Thailand (de provinser jeg er i nu :() pga. terror truslen. Guidebogen siger dog at byen jeg er i nu, Songkhla, aldrig har været ramt af terror og jeg føler mig derfor rimeligt sikker…..jeg bliver her 1 dag ekstra for at slappe lidt af, derefter går turen videre nordpå..

2 comments to Pattani – Songkhla

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>