Patagonia

16. Op og ned, og så op igen…

Etape: Chile Chico – Fricamping ved floden Estero Laguna Bonito, 45km

Det var mega hårdt i dag. Jeg er nok ikke helt på toppen sådan mavemæssigt endnu, og det hjælper selvfølgelig ikke. Samtidigt var vinden, for en gangs skyld imod – heldigvis er det sjældent. Grusvejen er ringe, og stigningerne stejle. Mine knæ nyder det heller ikke 🙁

Jeg cykler syd om en sø der ligger på grænsen mellem Chile og Argentina, den har en meget særpræget farve (det er ikke mig der har photoshoppet billederne :)). Farven skulle efter sigende stamme fra mineraler i gletchervandet, der har skabt søen, sammen med sandet (det var en chilener der fortalte det, men hendes engelsk var ikke så godt, så det er ikke sikkert jeg forstod det rigtigt).

Jeg ville ind på en campingplads efter omkring 50km – der var én ifølge MAPS.ME app’en – men campingpladsen var der ikke mere, så jeg fandt et sted ved en å hvor jeg kunne sætte teltet.

2 comments to 16. Op og ned, og så op igen…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>