Burma->Thailand

Farvel, Yangoon og Burma!

Vi tager afsked med Yangon og Burma (Myanmar) idag, og for mit vedkommende er det med vemod. Jeg synes det er rigtigt rart at være heroppe.
Vi fik fotograferet pigerne i receptionen, de har gjort det godt og er vældigt søde 🙂

Da vi ankom til Bangkok lufthavn, var det slående så stor forskel der er på Bangkok (10+ mio mennesker) og Yangoon (6+ mio mennesker). Alt var så meget mere fortravlet i Bangkok; folk er stressede og ubetænksomme. En enorm forskel fra det vi er blevet vant til…

Vi checkede ind på vores stam-sted, Jysk Rejsebureaus guesthouse (New Road Guesthouse). Jeg har boet der 2 gange nu, og begge gange har de reserveret et forkert værelse til mig, det er ikke sådan super tillidsvækkende. Men ud over de forkerte reservationer er folk flinke og ting fungerer ret godt.

Mor og far stødte ind i nogen de kendte fra Ølgod på hotellet. Jeg var ikke overrasket; engang i København løb de ind i 3 forskellige personer de kendte, og det endda på samme dag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>