Iceland

Island 2017

Jeg tog flyveren til Island den 1. juli 2017 og har en billet hjem igen den 13. august. Jeg har cykel og telt med og håber at jeg kan klare mig med det, i de 6 uger jeg er på Island.
Kortet herunder vil vise den aktuelle status på min tur.

Klik på linket “Show map in new window” under kortet for at se kortet i et nyt vindue.

Transportformer: Cykling Båd Bus

Planen er at følge noget lignende den rute som er vist på tegningen under. Den røde streg er min basis plan, de gule streger og den sorte er tilføjelser lavet (med undertegnedes store taknemmelighed) af Halldór Sigurðsson.

 

Et rigtigt godt cykelkort over Island kan findes her: http://cyclingiceland.is/

4 comments to Iceland

 • Anonymous

  Hej John
  Vi følger dig spændt på turen, og håber på, at sommeren kommer med lunere vejr.
  Kærlig hilsen Mor

 • admin

  Takker. Jeg håber også på at sommeren kommer med varmere vejr, men i første omgang er det nok bare sommeren kommer 🙂

 • Solvejg

  Hej John , jeg følger dig hele vejen på turen, det er meget spændende og du beskriver det hele så godt, jeg nyder de flotte billeder, der var et billede med et blomsterflor så smukt i blålige farver var det lupiner ? Er der nogle blomster i naturen som er almindelige i det Islandske som ikke ses i Danmark. Fortsat en rigtig god tur.

  • admin

   Hej Solvejg,
   Takker for roserne 🙂 Jeg er ikke den store blomsterkender, men der har været store områder med samme blomst (blålig/lilla) – det kunne godt være lupiner, nu hvor jeg har slået ‘lupin’ op på nettet. Det er dog lang tid siden jeg har set dem – måske de er gået ud, eller jeg bare ikke er i de rigtige områder mere?
   Men, de fleste blomster jeg ser heroppe, kender jeg fra Danmark. Noget som marehalm (ikke rigtigt nogen blomst, per se) vokser fint i Islands sorte vulkan sand.
   Hilsen
   John

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>