Thailand

Længste distance indtil videre…

Etapen: Chanthaburi – Pattaya, 190km

Højdekurve:

Turen i dag blev noget længere som jeg havde regnet med. Jeg troede den skulle være 160km, men den sluttede på 190km. Det er ikke første gang jeg har undervurderet en rute, men forhåbentligt sidste gang!

Turen var for lang, sådan alt i alt, men heldigvis var der sidevind og noget rygvind, ellers havde det været en rigtig hård tur! Det er faktisk min rekord; jeg har aldrig før kørt 190km på en dag; med eller uden bagage 🙂

Det der virkeligt irriterede mig ved dagens rute, var dog at den McDonalds jeg kom forbi på vejen ind i Pattaya; kom jeg forbi da solen var ved at gå ned, så jeg havde ikke tid til at gå ind for at få min første Big Mac i 2 måneder! Men i morgen er der atter en dag; som en Dansker, mere kendt som jeg, engang udtalte. Det var dog vist ikke over en Big Mac 🙂

Pattaya virker lidt som Las Vegas når man cykler ind. Der er masser af lys, undtagen på gogo barerne; der er i stedet mange mørke kroge 🙂 Jeg har dog ikke været meget rundt i byen da jeg er træt som døden.

På vejen ind i byen (på cykel) blev jeg mødt med “hello mister, where you go?” inde fra gogo barerne. Jeg regnede ikke med at de forventede et svar.

Jeg fandt et værelse til 500Baht (83DKR) med aircon og, tada!, WIFI. Det er ikke så slemt (det er svært at finde noget billigt her i byen, det virker ikke som om man kan få fan værelser?!). Jeg bor også kun 200m fra stranden, det er OK selv om jeg ikke er den store strandløve (min cykel-tan med en meget bleg mavsi er ikke det store hit blandt kvinderne; i hvert fald er der ingen der har kommenteret det positivt)…

2 comments to Længste distance indtil videre…

 • Margit Madsen

  Hej John

  Hvis du lægger dig på den skønne strand, skulle du da nok kunne få lidt kulør på maven!! Den må da med alt det cykling være noget strammere/pænere at se på end os halvfede der ikke motionerer ret meget:)

  Vi rejser jo til Cypern om en uge, så vil vi ned og nyde solen og varmen.

  Når du kommer hjem, kommer du så til Strellev?? Hvis i såfald, så må du lige komme en tur til Krusbjerg, så vi kan høre noget mere om turen.

  Knus Margit

 • admin

  Margit: Heh, jo, jeg burde nok få lidt sol på mavsi men det er så varmt i solen, så jeg føler ikke rigtigt for at ligge i den. Der passer Cypern nok bedre i temperatur!

  Jo, jeg tager til Strellev når jeg kommer hjem, men jeg tager nok rimeligt hurtigt til København; jeg har en lejlighed stående derovre.
  Hilsen
  John

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>