Thailand

Syndens by i Sydøstasien…

Pattaya

Nu har jeg haft lidt tid til at danne mig et indtryk af Pattaya, og jeg synes ikke at Pattaya er så slem som den bliver gjort til (jeg ser selvfølgelig kun overfladen). Hvis man skal tro hvad man hører er Pattaya et nutidigt Sodoma eller Gomorra.

Når det er sagt så er der da nogen ting som virker lidt sjovt: Enten er der mange bedstefædre der har børnebørn (voksne børnebørn, men ca. 2 generationer yngre) herovre som de så besøger, eller også er der rigtigt mange sex turister. Det er jo nok det sidste.

Man ser mænd i alle aldre gå rundt med Thai piger/drenge. Jeg troede egentligt kun det var ældre mænd, men man ser også en del mænd i 20’erne.

En anden sjov ting som er unik for Pattaya, i Sydøstasien i hvert fald, er at der er mange russere, eller russisktalende. Man hører meget russisk og praktisk talt alle menukortene står på Thai, Engelsk og Russisk. Jeg har ikke før set noget på Russisk på turen.

Man ser også mange ældre mænd gå rundt med asiatiske børn, men ældre mænd kan jo også få børn med yngre kvinder, så jeg vælger at tro at det faktisk er deres egne børn de går rundt med…Det håber jeg i hvert fald.

Man kan købe T-shirts hernede med påskriften: “Good men go to heaven, bad men go to Pattaya“. Den er lidt sjov synes jeg 🙂

Jeg er skuffet over maden her i Pattaya. Det andet rigtigt store turiststed i Thailand er Phuket, og Phuket er kendt for deres fremragende mad. Jeg fik den bedste ‘Red Curry’ jeg har fået i Phuket, og resten af tiden i Thailand har jeg prøvet at finde en ‘Red Curry’ der kan overgå den fra Phuket.
Jeg ledte med lys og lygte efter en god restaurant, men det var så pokkers dyrt over det hele (i forhold til resten af Thailand), og de gange jeg betalte blev jeg skuffet. Selv de indiske restauranter, som var billige i Cambodia/Laos, koster kassen her i Pattaya.
Jeg fandt dog én billig restaurant, som faktisk serverer rimeligt godt Thai mad. En ret der, koster 1/3 af det det, samme ret koster andre steder.

Jeg tager til Bangkok i morgen. Jeg regner med at det bliver på cykel. Jeg kan godt nok tage et tog, og der er det let at få cyklen med, men det er sidste chance for at få cyklet i Thailand, og det skal udnyttes.

Jeg kontaktede New Road Guesthouse, Jysk Rejsebureaus hjem væk fra hjemmet guesthouse i Bangkok. De har nogen søde unge danske guider siddende som gerne svarer på alle spørgsmål, og de mener ikke der er de store problemer med politiske uroligheder i Bangkok.

Søndag den 9.:


Mandag den 10.:

2 comments to Syndens by i Sydøstasien…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>