Thailand

Sidste nat i Bangkok

Bangkok

Det er sidste dag i Thailand i dag, og så skulle man jo nyde det, men jeg venter kun på at komme af sted nu og nyder ikke at være her så meget mere som jeg burde. Det er også træls at de steder jeg glædede mig til i Bangkok, er de steder der er demonstrationer.
Nu lyder det jo nok ret egoistisk, og det er det sikkert også. Jeg har det fint med at folk kæmper for deres rettigheder (med ordet kæmper, mener jeg nok mere noget ala en ophedet diskussion, istedet for den væbnede konflikt der foregår nu). Det meget lille offer jeg bringer (jeg kan ikke se IMax film) er jo ikke noget sammenlignet med den risiko rødskjorterne og militæret løber.

Jeg kan se der bliver skrevet en del om Bangkok i de danske aviser i denne tid, og det er bestemt heller ikke uden grund. Men som turist ligger man kun mærke til demonstrationerne fordi de offentlige transportmidler ikke kører og fordi der er visse områder man ikke kan tage hen. Det er ikke sådan at vi ser demonstranter og militær støde sammen. Heldigvis da!
Jeg er dog, også af denne grund, glad for at jeg skal hjem i morgen.

Jeg har lige været nede at pakke cyklen ned i en pap kasse jeg fik hos Probike, og den er nu klar til bagage personalet i lufthavnen (hvis den nogensinde kan blive klar til bagage personalet i lufthavnen…).

Jeg fandt også ud af at jeg havde rigeligt bagage; der er 22kg som jeg skal have checket ind (ekskl. cykel), men ved at droppe noget og flytte noget over i cykelkassen kom jeg ned på de tilladte 20kg.

Jeg tager af sted med en 1200Baht minibus i morgen tidligt (normalprisen for en taxi til lufthavnen er 350Baht, men der er ikke plads til en cykel 🙁 ), den er bestilt til kl. 7.30. Jeg er i København klokken 20.35 og tager derfra et tog til Jylland. Ifølge DSB skulle jeg være i Fredericia kl. 00.14 og bliver der hentet af mine forældre.
Mor har vist lovet at der er bøf med løg derhjemme når jeg ankommer (?) og det passer fint fordi kl. 02.00 dansk tid er kl.21.00 Bangkok tid, og det er jo sådan set spisetid!

4 comments to Sidste nat i Bangkok

 • Helle Licht

  Hej John.
  Er lige kommet hjem fra Fanø, og har netop læst dine sidste breve. Uha, det var da lige før, det blev for spændende i Thailand!!
  Det har været utroligt spændende, at følge dine rejsebeskrivelser. Især dine sjove kommentarer til forskellige ting, har givet nogle rigtig gode smil/grin. Billederne har været helt fantastiske, og naturligvis givet en stor forståelse af det, du har beskrevet så flot. Jeg vil mangle disse daglige input, for du fortsætter vel ikke skriveriet, når den daglige trommerum i DK begynder???? Velkommen hjem!!
  Hilsen Helle

 • Kære rejsende onkel John, vi glæder os til du kommer hjem, og klokken 2 bøf med løg hjemme hos moar Anny, er da den bedste velkomst man kan få :O) knus fra alle os

 • admin

  Helle: Mange tak for de pæne ord, Helle 😀 Og jo, det var lige ved at være en anelse for spændende i Bangkok, jeg er glad for at jeg er ude af den by…

  Jeg fortsætter ikke med dagbogen herhjemme. Jeg tror det ville blive alltttt for kedeligt 🙂

 • admin

  Kristian og Nete: Mange tak 🙂 Jeg glædede mig også til at komme hjem. Bøfferne med løg var præcist lige så gode som jeg huskede 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>