Thailand

Strellev tur-retur

Hjemme igen!

Min taxi hentede mig på hotellet kl. 7. en halv time før han skulle være der, men han ville vist bare være i god tid. Jeg spiste hurtigt, og så tog vi af sted. På vejen til lufthavnen kørte vi over en stor 8 sporet vej (de elsker veje i flere etager i Bangkok) der var helt tom for biler, i stedet var der nogle demonstranter der havde spærret vejen med brændende dæk.

Turen fra Bangkok til København med Air Berlin gik godt og (rimeligt) planmæssigt. Den største forsinkelse kom med DSB mellem København og Fredericia pga. signal problemer; så ved man at man er hjemme.

Mor og far hentede mig i Fredericia kl. 2.30 mandag morgen; de havde ventet 45 minutter i kulden pga. forsinkelsen men de havde da heldigvis en bil at sidde i.

Kl. 3.30 sad jeg derhjemme og fik bøf med løg :o) Det havde jeg glædet mig til i lang tid!

Sådan her et par dage efter jeg er kommet hjem sidder jeg og ser nyhederne og tænker, at det var da godt nok heldigt at jeg slap ud af Bangkok, før det gik helt galt derovre! Og helt galt kan man da vist godt sige det er derovre nu, med udgangsforbud fra 20 aften til 6 morgen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>