New Zealand

Regn, regn og atter regn…

Arthur’s Pass

Da jeg vågnede regnede det. Jeg trak tiden ud under soveposen, men regnen holdt ikke op. Jeg stod op og satte mig ind i shelteret, bygningen der er tilknyttet DOC campingpladsen, og spiste min morgenmad (pulvermælk, sukker og havregryn). Da jeg var færdig regnede det stadig…

Klokken er nu 19 og jeg har siddet inde i DOC bygningen hele dagen, og der har ikke været 5 minutters pause i regnen. Jeg har holdt øje med vandet der steg rundt om teltet hele dagen, og det lader til at jeg har fået rejst mit telt på et lille bakke top – i hvert fald ser det ud til at søerne, der er dannet rundt om teltet, holder sig fra teltet.

DOC bygningen ligner en lille hal. Den indeholder bænke, 6 store borde og 2 håndvaske med løbende vand. Jeg har selskab af 4 andre hold turister der er fanget af regnen (jeg er dog vist den eneste med telt).

Det var ikke just meningen at jeg skulle bruge en ekstra dag her, men det kunne være meget værre; der er da trods alt et sted at sidde indendørs her.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>