New Zealand

4000km cyklet!

Etapen: Tokaanu – Tokoroa, 120km

Jeg kom rigtigt sent ud af fjerene i dag. Det regnede i nat og jeg sover altid skidt når det regner…

Jeg nåede da af sted ved en 10.30 tiden, og turen i dag gik så vest om Lake Taupo, bare for at få lidt forandring (da jeg kørte sydpå, kørte jeg øst om søen).
Men turen vest om søen var hård, rigtig hård. Øst om søen var det rimeligt fladt mens turen vest om søen var så vildt bakket at jeg ret hurtigt fortrød at jeg havde valgt denne vej. Det hjalp heller ikke at der var en ond modvind hele dagen.

Jeg håbede på at jeg kunne stoppe ind i en by 20km før Tokoroa, men der var desværre ingen campingplads. Faktisk er den campingplads jeg bor på den første jeg har set siden jeg startede (der skulle dog være en DOC campingplads et eller andet sted, men den fandt jeg aldrig).
Jeg tror jeg er den eneste turist på campingpladsen jeg bor på, resten er fattige som ikke har råd til et hus.

Jeg nåede frem, selv om det holdt hårdt. Jeg prøver altid at være fremme før solnedgang, men efter at vi er gået over til vintertid, går solen ned allerede kl. 18. I dag nåede jeg først frem lidt efter solnedgang.

Fordelen er dog, at jeg i morgen har så meget kortere til Matamata…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>