Norway

Lofoten!

Etapen: Aselibrua (en bro) – Moskenes, 43km

Det var en kort, og heldigvis tør tur, til Bodø. Her havde jeg lige et par timer som jeg brugte på en net-cafe (rart med internet engang imellem). Derefter tog jeg med færgen over til Lofoten. Det var en 4 timers tur, og der var ikke meget at se på; mest bare vand.
Jeg mødte en dansk fyr fra Århus, som havde tomlet hele vejen herop, og skulle tomle hele vejen hjem igen. Det var spændende at høre om. Han havde slet ikke haft problemer med at finde lift.

Jeg blev syg på færgen – nogen sømand bliver jeg aldrig – så 3 af de 4 timer, brugte jeg udenfor i kulden for ikke at knække mig. De piller jeg tog mod søsyge havde ikke nogen effekt 🙁

I Moskenes – Lofotens sydligste havn – regnede det, og syg som jeg var, skyndte jeg mig til nærmeste campingplads som lå 200m fra havnen. Campingpladsen var totalt overfyldt og det var ikke muligt at bruge køkkenet, da der var 80-100 mennesker om 6m^2, men badet fik jeg da efter lidt ventetid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>