Norway

Vadsø og ødelagt laptop

I går gik jeg bare og nullede lidt rundt i Vardø, der var ikke så meget mere at se i byen. Jeg var dog lige nede på turistinformationen for at få ladet batterierne i min laptop op, og så gik den (laptoppen) fan… i stykker. Trist. Den har været med på alle mine cykelferier, go har lagt i mine cykeltasker i 13.000km. Egentligt er det godt klaret at den ikke er gået i stykker før, og meget heldigt at den først går i stykker nu hvor turen er ved at være færdig.

Der kommer desværre ikke flere billeder eller ruteplaner før jeg kommer hjem.

Jeg tog videre mod Valsø i går kl. 20.45, hvor den eneste bus gik. Der er ikke så meget at se i Vadsø, men jeg har så meget tid tilbage at jeg må prøve at få tiden til at gå…

I morgen tager jeg videre til Kirkenes – sidste stop på turen – og derfra flyver jeg til Billund fredag.

Jeg har sat mit telt op 300m fra centrum – en buschauffør anbefalede stedet. Det er altså lækkert man må det her i Norge. Vejret er ret godt i dag, så mon ikke det bliver en god dag?!

2 comments to Vadsø og ødelagt laptop

  • Per

    Det lyder efterhånden som om at alle de dele, incl. cyklist, der har været afsted 13.000 km er ved at være lidt slidte 😉

    • admin

      Per: Jeg er ved at være bange for at du har (delvist) ret 🙂 Jeg håber dog at forstrækningen kunne være sket for alle. Jeg er i hvert fald ikke klar til at acceptere at jeg ikke kan klare cykelture mere 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>