Patagonia

30. Torres Del Paine

Etape: Bus Puerto Natales til/fra Torres Del Paine

Det blev en heldagsforestilling i nationalparken Torres Del Paine i dag. Vejret var godt og udsigten smuk, men jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt mæt af bjerge og gletchere, hvor flotte de end er. Turen foregik ved, at vi kørte i minibus i parken, og holdt ind de steder der var ”mirador” (udsigtspunkter). Det fungerede fint, indtil bilen (en eller anden kinesisk bil) gik i stykker. Vi ventede så godt en time i varmen indtil en ny bil kom. Om aftenen var jeg godt balret, men ungerne, der var med bussen, klarede det bedre.
Torres Del Paine betyder de ”blå tårne” og henviser til de 3 bjerge der ligner tårne, som helst skulle være synlige på billederne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>