Thailand

Ko Tao – Første dag på dykker kursus

Vi brugte formiddagen på dykker teori, som ikke var sindsoprivende spændende (men  man lærer da en del). Om eftermiddagen var vi ude, med scuba udstyr på, på lavt vand i bugten. Det var bestemt spændende, men også lidt en omvæltning at prøve at trække vejret under vand.
Det gik sådan set fint, synes jeg, men er ikke helt så let som det ser ud. Jeg vidste ikke at man styrede højden i vandet med hvor meget luft der er i lungerne (Hvis man fylder lungerne med luft stiger man op). Det er altså ikke helt let at styre, når man samtidigt skal trække vejret…

2 comments to Ko Tao – Første dag på dykker kursus

  • Kristian

    Ja det ser noget nemmere ud når instruktøren ligger stille i vandet, men du skal nok på mere styr på det. Noget jeg dog ikke har fundet ud af er, hvordan dykkerinstruktøre kan dykke ned uden at udligne trykket i ørene ved at holde sig for næsten… Jeg gør det stadig for hver 2 meter..

  • admin

    hmmm, min instruktør udligner også i hele tiden! tror ikke det er noget man kan slippe for….
    Det går lidt bedre med ‘buoyancy’ træningen, men jeg er stadig lidt som en yoyo 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>