Thailand

Ko Tao – dykning på et rev i 12m dybde

Vi tog ud at dykke lige fra morgenstunden, denne gang ude ved et rigtigt koral rev. Sigtbarheden var ikke supergod (noget med at det havde regnet i går, som så havde skyllet jord med mere ud i vandet), men fin nok til at træne dykning i.

Instruktøren gennemgik hvilke fisk vi ville se (sansynligvis) i løbet af dagen, men jeg lagde mærke til meget lidt, ude i vandet. Det tager lang tid at finde ud af at stabilisere sig i vandet, at undgå at støde ind i de andre dykkere, at undgå at støde ind i korallerne, at undgå at falde ned på bunden og at undgå at suse op til overfladen.
Jeg har altid syntes at dykning så elegant ud, men jeg følte mig overhovedet ikke elegant dernede…

Det er fredag i aften, og der er lidt mere gang i byen (der er en lang by langs kysten her på Ko Tao), men jeg skal møde til dykning kl. 6.30 i morgen, så jeg tager det stille og roligt 🙂

4 comments to Ko Tao – dykning på et rev i 12m dybde

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>