Thailand

Ko Tao – Stadig dykkende

“PADI Open Water” certifikatet er hjemme! (PADI er dykkerorganisationen, og ‘Open Water’ er betegnelsen for et af deres kurser, der giver lov til dykning til 18m). Ikke for at forklejne min egen indsats, men jeg tror vi skal tilbage til år 2000 for at finde den sidste der dumpede!

Jeg har hørt at der faktisk er én mere der vil tage ‘Advanced’ kurset imorgen, og jeg har meldt mig til det samme kursus, fordi jeg gerne vil have kurset (så må jeg dykke dybere, 30m tror jeg), men også fordi det er fedt at tage kurset sammen med andre.

Jeg tror jeg er ved at vænne mig til tempoet på Ko Tao. I starten keder man sig lidt, men efterhånden vænner man sig til at der ikke sker så meget igen, og så føler man sig egentligt lidt stresset over at skulle vælge maden i restauranten 3 gange dagligt. det er ret dejligt!

2 comments to Ko Tao – Stadig dykkende

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>