Thailand

Ko Tao

Der var faktisk 4 elever foruden undertegnede på advanced kurset der startede imorges. Men det gør ikke noget, der er stadig tid nok til hver enkelt. Der er en australier, en englænder, en californier og en sidste jeg mistænker for at være amerikaner (han kan ikke være andet!)…Nu ved jeg godt at folk siger at man ikke skal/må placere folk i kasser men hvis man nu måtte, så passer de her 4 bare præcist ned i de lande-kasser man sådan har i sit hovede. Englænderen har sådan en vis distance til alt (‘stiff upper lip’ kalder de det vist), australieren er mest til afslapning og øl og amerikanerne er meget amerikanske (jah, jeg ved ikke helt hvordan man skal forklare det, men man er ikke 5 min. i tvivl om at de er amerikanere)

Vores underviser er franskmanden (Piérre) jeg havde på ‘Open Water’ kurset, og ham er (og var) jeg ret godt tilfreds med.

Vi foretog 2 dyk. Én hvor vi skulle navigere (det gik sådan lidt bob-bob) og én hvor vi skulle holde os ‘svævende’ stille i vandet vha. lungerne alene (jeg er mere til yoyo bevægelser, viser det sig). Men det gik ikke helt galt for nogen af os….

Imorgen starter vi kl. 6.30 (aargh), og skal igennem 3 dyk; et dybt dyk, fotografering i dybet og natte-dyk. Spændende.

4 comments to Ko Tao

 • Margit

  Hej John
  Jeg kan høre på min mor at du får besøg af dine forældre til jul. Hvor skal i fejre det????
  Knus Margit

 • Susanne og Claus

  Hej fætter John. Herligt at amerikanere stadig er amerikanske. Det lyder spændende med dykkeriet, vi er lidt misundelige. ha´en god fødselsdag.

 • admin

  Hej Margit,
  Jo, mine forældre kommer herover den 10. dec. Jeg tror de starter med at rejse lidt rundt selv, og derefter mødes vi og holder jul. Vi har ikke besluttet 100% hvor vi skal holde jul, men mon ikke det bliver nede sydpå ved en strand?

 • admin

  Hej Susanne og Claus (og resten af familien!)
  Tak for lykønskningen!Det er for sjældent jeg fejrer fødselsdag på en strand 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>