Thailand

Sidste dag på Ko Tao

Så blev det sidste dag på Ko Tao!

Det er lidt vemodigt at skulle sige farvel til stedet her, men man hvis man bliver hængende gror man jo bare fast (det er der nogen vesterlændinge der gør; mange af dem uddanner sig til dykkerinstruktører og tjener lidt penge ved det).

Jeg blev færdig med mit ‘PADI Advanced Kursus’ mandag den 7. og var i byen sammen med resten af holdet og fejre det. Da klokken blev 24, blev det min fødselsdag, og så fejrede vi også lige det 🙂 Det siger måske sig selv, men jeg tog det meget stille og roligt igår tirsdag…

Jeg har bestilt en tur på en ‘live-aboard’ (et dykker skib, hvor man er lever ombord samtidigt med at man dykker). Jeg tog vist luksusmodellen, men det er ikke sindsygt dyrt. Båden jeg skal sejle med er denne: http://www.bigbluediving.com/liveaboards/liveaboards/m.v.-pawara.html og jeg skal være ombord i 4 døgn. Turen starter den 14. dec kl. 20 og går fra Khao Lak på vestkysten. Jeg regner med at det tager 2 dage på cykel at komme derover (jeg kan vist overnatte i en national park midtvejs), så jeg har sådan set god tid.

Jeg tager båden fra Ko Tao til Surat Thani iaften kl. 21 og skulle være i ST kl. 5 næste morgen. Derefter går turen vestover…

Billederne nedenunder blev taget på vores dykkerkursus (vi valgte dykning som et tilvalg), man kan nok godt se vi ikke er professionelle, men nogen af billederne blev rinmelige 🙂

9 comments to Sidste dag på Ko Tao

 • nete harreby

  Hej John,
  ja pas på du ikke gror fast- vi vil gerne ha´ dig hjem igen….
  Og endnu engang tillykke med fødselsdagen, det lyder til den blev fejret som en fødselsdag nu skal ….

  Kristian er taget på Uni- bliver forhåbentlig snart færdig med sin 2. artikel der skal publiceres, Aya er nede og lege med “boobii” og Tristan er stadig syg og har feber- mon det er svineinfluenzaen der har ramt os denne gang?? Og Jeg er ved at få spat af at være indenfor på nu 3. dagen…, så håber han snart kvikker lidt op igen, så vi kan få gang i lidt aktivitet.

  Ha en rigtig dejlig luksuriøs dykkerbådtur-
  Knus fra Aya, Tristan, Kristin, Nete og Sussi fisken :O)

 • Kenneth

  Hvad er det der uT8000,ST8000 kamera, du har brugt under vandet? Var det noget i lånte på kurset? Ærgerligt du ikke lige kunne bruge dit SLR dernede 😉

 • Kenneth

  God sejltur forresten 😉

 • Helle

  Hej John.
  Nu er det på tide, at jeg får sendt dig en lille hilsen. Jeg har siden slutningen af november læst om dine fantastiske oplevelser og set de flotte billeder. Jeg synes, det er et vildt eventyr, du er ude på-og så helt alene! Fortsat god tur. Og så lige et til lykke med fødselsdagen i tirsdag. Hilsen Helle.

 • Marianne Pilgaard Aaen

  Hej John ! Fantastisk lækker tur ! Tillykke med fødselsdagen i går ! Jeg bliver 41 !! i morgen. Vi har fejret det med høns i asparges i tarteletter og is idag – for jeg skal jo arrangere spejdermøde i morgen.
  På lørdag inviterer jeg nogle af mine yndlingskvinder til juleklip og en kop chokolade ….. Det er fedt af have fødselsdag =:o). Hils derude. KH Marianne

 • admin

  Nete: Håber ikke det er svineinfluenca 😐 Rart at høre at Kristian rykker med sin PhD 😀
  Hvem er den der Sussi fisk ?

 • admin

  Kenneth: Vi lejede 2 kameraer til deling os 5 og skiftede så engang imellem. Det var bare standard Canon og Olympus PS kameraer i et plastik hus. jeg ville have givet meget for at kunne bruge mit SLR dernede, men ikke så meget som et vandtæt hus koster 🙂

 • admin

  Helle: Takker! altid rart at høre at der er folk der læser det man skriver 🙂 (og tak for fødselsdagsønsket). Det er ikke helt så vildt et eventyr som det lyder 🙂 Det er faktisk ret let at rejse på denne måde…

 • admin

  Marianne: Tillykke med dagen! >>Det er fedt af have fødselsdag =:o)<< ja, bare man ikke blev så gammel 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>