Thailand

Tilbage på cyklen igen

Etapen: 120 km, bakket terræn, vejene er gode det meste af vejen, men 20-30 km mangler asfalteret rabat.

Færgen fra Ko Tao til Surat Thani (‘slaveskibet’) var gået i stykker og et andet skib var sat ind i stedet. Jeg jublede indvendigt, der måtte være mere plads på det nye skib! Men ak; det viste sig at der faktisk var mindre plads. 60 cm * 150 cm skulle fungere som seng for én person. De andre personer lå helt op til ens ‘seng’ (på 3 sider, den fjerde side var væggen) så man kunne ikke lige snige fødderne udenfor. Heller ikke nogen søvn den vej 🙁

Vi lagde til i Surat Thani kl. 5 om morgenen og jeg tog straks afsted mod Kao Sok, som er en nationalpark der indeholder noget af det ældste regnskov i verden. Ja, jeg ved godt at regnskove består af myg, slanger, myg, myg og andet kryb, men det passede lige så godt med overnatningsmuligheder og distancen osv.

Jeg regnede med at der var max. 100 km til Kao Sok, men det var omkring 120km, som er det maksimale jeg har kørt….Jeg er glad for at jeg lige har haft en lille pause!

elevation
Her lige højdeprofilen for dagen.

På vejen mødte jeg de første vestlige cyklister jeg har set herovre. Det var et østrigsk par der havde været her en 3 ugers tid og snart skulle hjem. De havde til gengæld mødt 4 andre vestlige cyklister i den tid de havde cyklet rundt.

Jeg har booket en kano tur igennem noget af parken imorgen tidligt. jeg tror det er lidt turistet, men det var enten kanoturen eller at tage samme tur i oppustede bilslanger (og dét var dælme for poppet!)

Jeg havde faktisk en oplevelse med dyreriget på Ko Tao (oven vandet), som jeg har glemt at fortælle om. Jeg synes selv det var ret sjovt: En aften hvor jeg lå på sengen og surfede (WIFI rulez!), kunne jeg høre min tomme cola dåse glide lidt hen over gulvet. jeg regnede med at det var blæseren (den kører fra side til side) der blæste lidt til dåsen. men dåsen flyttede sig igen, ikke langt; bare lidt, og igen. Til sidst blev jeg lidt nysgerrig, og stak hovedet frem over sengekanten.
Det var så en kakkerlak der skubbede til dåsen. Jeg ved ikke rigtigt hvad pointen var for kakkerlakken, men det kan være det bare var for sjov. Da den så mig forsvandt den, og jeg så den ikke igen…

Kakkerlakkerne er grunden til at jeg altid larmer rimeligt meget når jeg går ind på værelset eller badeværelset; hvis man gør opmærksom på sig selv plejer de at forsvinde 🙂 (Det skal dog lige siges at det er sjældent jeg ser én indendørs)

7 comments to Tilbage på cyklen igen

 • Halløj derude østpå (eller der er måske kortere vestpå…??),

  Det ser jo ret så godt ud, det du kører og laver. Jeg er kommet til at misbruge dit navn på min egen blog; men altså på den fede måde (synes jeg selv :-). Og så vil jeg da gerne have dig med som fotograf næste gang!

  PS: Tillykke med fødselsdagen!

 • Kenneth

  Oooh, en bjergetape! 😉 120km lyder altså af en del med al den oppakning – du må da have opbygget en ret pæn form efterhånden?

 • admin

  Peter: Har du et link til din hjemmeside? Vi skal da se kranen 🙂

 • admin

  Kenneth: Jo, 120 km er da en del, men efter den lange pause med dykning føltes det faktisk ikke som nogen stor belastning. Det var jo heller ikke en bjergetape fra Tour De France, nærmere en flad sprinter etape (Jeg sprintede dog ikke) 😀
  Formen er bedre, jegnkan godt se at noget af fedtet er forsvundet, men vægten har jeg ikke været på længe (de har ikke mange personvægte hernede)

 • Jeg troede da du kunne se linket, når der nu er en felt der hedder “Website”, som jeg troligt har udfyldt, da jeg lavede min kommentar (der står http://www.pbtravels.dk 🙂

 • …og så skal du lede under “Rejsedagbogen -> 3 uger i en WV GOL”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>