Thailand

På kysten igen (men denne gang den vestlige)

Etapen: Khao Sok – Khao Lak, 75 km, bakket terræn de første 40km.

Etapen startede med den største bakke jeg har oplevet endnu. Den var godt nok hård! Jeg var glad for at jeg fik den overstået i starten af dagen; den ville have været en killer efter 75 km!

Og vi skal da lige have en højdeprofil for dagen 🙂elevation chart

Ellers en stille og rolig dag i sadlen. Det mest spændende var (foruden landskabet i nationalparken), at jo tættere jeg kom på Khao Lak, jo flere turister på motorcykel så jeg. Jeg er altid lidt nervøs når jeg ser turister på motorcykel, de kan jo ikke allesammen have motorcykel kørekortet…Jeg så en vestlig cyklist mere, vi hilste (det gør vi cyklister :)), men han gjorde ikke tegn til at stoppe, så vi snakkede ikke sammen…

Khao Lak er stedet hvor jeg skal sejle fra den 14. dec. (kl. 19 om aftenen, har jeg lige hørt). Så jeg har 2 dage her. jeg startede med en burger på McDonalds; den første McDonalds siden Malaysia (Jeg fik en ‘Dobbelt Big Mac’!! der er 4 bøffer i!! Jeg var tæt på at få kødchock!!).

Jeg fandt et rimeligt godt hotel, med swimming pool. De sagde de havde internet (WIFI) i alle værelser, så det kunne jo ikke være bedre. Det viste sig dog desværre at WIFI’en var installeret af nogen der hedder ‘TOT’. Internet for et døgn ville koste 1200Baht ~ 160DKR = dobbelt så meget som værelset koster. Jeg tror TOT er Thailands svar på TDC.
Jeg må bruge tiden i poolen istedet 🙁

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>