Burma->Thailand

Yangoon, Burma

Vi fik set Avatar på IMAX 3D DIGITAL (og heldigvis betød det at den var med engelsk tale). Kort kommentar til filmen, hugget fra en anden anmeldelse: >>En af de bedste filmoplevelser i lang tid men bestemt ikke den bedste film<<.

Filmen var en formiddagsforestilling så vi kunne lige nå en tur på weekendmarkedet i Bangkok bagefter. Det skulle efter sigende være et af de største faste markeder i verden, og det var da også ganske stort. Jeg tror ikke vi fik set det hele.

Søndag den 3. sagde vi farvel til hotellet (for denne gang) klokken 7.20 om morgenen og tog mod Burma (over lufthavnen). Vi ankom ved en 11 tiden (lokal tid; Burma er ½ time efter Thailand).
Vi tog en taxi til vores 1. prioritets hotel, taxi chaufføren sagde godt nok den var fuld, men vi tænkte at det nok var fup. Det var det ikke, men hotellet var flinke nok til at ringe rundt til andre hoteller og høre om ledige værelser. Vi fandt, ved deres hjælp, et ret godt hotel, som vi bor på nu.
Efter en gåtur rundt i byen (Yangoon ~ Rangoon), fandt vi ud af at byen er noget stor og spredt, og at kortets målestoksforhold ikke passer 😐

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>