Burma

Lake Inle

Vi tog flyet fra Bagan til Lake Inle, nærmere bestemt Nyaung Shwe. Fly er bestemt rarere at rejse med end tog…

Vi begynder også at overveje fly tilbage til Yangoon (Når vi er færdige med Lake Inle). Alternativet til fly er:
1. Bus i 6-10 timer og derefter tog i 12 timer
2. Direkte bus i mindst 17 timer

Der er ingen af os der er supertændte på nogen af alternativerne, og vi har jo også set udsigten fra toget én gang (samme linje som Yangoon-Mandalay)…Ja, undskyldningerne for at slippe for kollektiv transport står ligefrem i kø…

Lake Inle er det man kommer for at se og byen vi bor i, Nyaung Shwe, er bare basen; der er ikke rigtigt noget at se her. Lake Inle er en flot sø, med en masse liv. Al transport rundt omkring søen foregår på vandet, også herfra byen. Vejene heromkring er elendige…

Vi daskede rundt i Nyaung Shwe for lige at orientere os og for at finde ud af priser på transport til et marked der ligger 3 timers sejlads væk. Det skulle foregå ugentligt på lørdag, og skulle ikke være særligt turistet (3 timers sejlads i hver retning for at se et marked? Nej, jeg tror på at det ikke er turistet!).

Internettet her i byen er det bedste, mest stabile jeg har oplevet i Burma. Det er dog stadigt sløvt og meget frustrerende at arbejde med.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>