Burma

Yangoon igen-igen

Som skrevet ankom vi til Yangoon kl. 5 og tog straks til det hotel vi havde reserveret. Vi fik vores 3 mands værelse med det samme (kl. 6 om morgenen), det er dælme god service!. Desværre er det også det eneste der er godt ved hotellet (Okinawa guesthouse); det er dyrt, dårligt og personalet er ikke videre flinke (alt er relativt; i Thailand ville disse mennesker have været rigtigt flinke…). Jeg tror Lonely Planet har ramt ved siden af her 😐

Vi sov til kl. 12, og startede vores søgning efter et nyt og bedre hotel. Vi vidste at hotellet ‘Mother Land Inn (2)’ var et rigtigt godt sted og vi gik derhen først. De havde plads! Det er 2. gang vi er der personligt, og 4. gang vi kontakter dem, og hver gang har der været fyldt (de er godt anbefalede af Lonely Planet guiden, og den er gud blandt rejsende af vores type).
Efter at have sikret vores fremtidige senge, satte vi næsen mod ZOO. Jeg var på forhånd skeptisk, ingen grund til at blive deprimeret over noget man ikke kan gøre noget ved. Men jeg blev faktisk meget positivt overrasket; i ZOO havde dyrene det langt bedre som jeg havde forestillet mig. Alle dyrene, undtagen elefanterne. Elefanterne havde det ikke godt! Men alt i alt; langt bedre som jeg havde forestillet mig….Jeg tror dyrene har det bedre end mange mennesker i Burma.

Vi ville have set solnedgang over en af søerne i Yangoon, men de ville have 2US$/pers i entré (en dags løn hernede; jo, man bliver nærig gør man!) så vi droppede det i denne omgang.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>