Burma

Yangoon

Vi fik set et tempel (den 2. største her i Yangoon) før vi flyttede til det nye hotel.
Efter at have været andre steder i Myanmar, føles det som om man bliver plukket her i Yangoon. Alle steder står der folk og lige skal have én eller to US$ af én i entré til et pagode eller en park. Man ved så også at pengene går til en ping i militæret, og det gør bestemt ikke ens humør bedre.

Efter templet (mjah…templet altså!) flyttede vi til ’Mother land In (2)’; uh, det er et godt hotel.
Om eftermiddagen tog vi ned til parken vi droppede i går, betalte de 2US$/pers og gik rundt i parken i 3 timer (man skal jo have noget for pengene :-)). Vi sluttede af med at se solnedgangen fra parken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>