Thailand

Cabbages & Condoms

Etapen: Chiang Mai – ‘Cabbages & Condoms’ guesthouse, 94km

Højde profil (klik for større billede):

Jeg tog afsked med Chiang Mai efter morgenmaden (jeg forkælede mig selv med ’bacon & eggs’), og var af sted kl. 9.

Der var en enkelt bakke på ruten i dag (det var såmænd også nok :), den blev bare ved og ved), og det var sådan set udfordringen i dag.
Ruten jeg tager går mellem Chiang Mai og Chiang Rai som er de 2 største turist-fælder i det nordlige Thailand, så vejen var fuld af busser, heldigvis er vejen bred og god.

Ruten idag tog mig forbi Thailands højst beliggende varme kilde. Det var lidt en ‘hmm’ oplevelse, og tog mig 2 minutter at se. Der var et springvand (den varme kilde) omgivet af 30 småbutikker….

Jeg ankom til mit mål som var motellet ’Cabbages & Condoms’ (’Kål & Kondomer’) ved en 15 tiden og checkede ind. Navnet er meget underligt og jeg ved ikke helt hvor det kommer fra, men det lader til at overskuddet går til velgørende formål.

Motellet ligger et stykke væk fra…ja, alting… så jeg sidder, med god samvittighed, i deres cafe afdeling og nyder at der er WIFI.

2 comments to Cabbages & Condoms

 • Margit Madsen

  Hej John

  Lige en lille hilsen her fra det kolde nord. Vi har haft snevejr det meste af dagen idag og det skulle fortsætte indtil tirsdag. Der går nok nogen tid inden vi får forår her i DK. Regner du med at tage til Cambodia? Jeg har hørt fra andre. at det skulle være et fantaskisk flot land at rejse rundt i, og så skulle befolkningen være mindst lige så venlige som i Thailand.

  Knus Margit

 • admin

  Margit: Det kan godt være jeg lige skal vente lidt før jeg smutter tilbage til DK så 🙂
  Jeg var i Cambodia sidst jeg var herovre (10 år siden) men kun i Siam Reap (hvor Angkor Vat templerne er) og jeg var ret glad for det. Jeg ved ikke helt om jeg kommer derned denne gang. Men hvis ikke skal jeg derned næste gang 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>